UDVALGTE CASES

Succes skaber vi sammen

Sammen med kunder og samarbejdspartnere skaber vi værdi for virksomheder og mennesker. Vi udfordrer hele tiden den måde, vi gør tingene på, så vi kan udvikle os selv og hele tiden skabe bedre resultater - gennem og sammen med vores kunder. Find inspiration i vores cases til, hvordan et samarbejde med os kan gavne jeres virksomhed.

Sammen med Leki Aviation har vi automatiseret manuelle salgsprocesser og implementeret en ny e-commerce løsning.

Leki Aviation

Leki Aviation specialiserer sig i levering og distribution af flydele, interiører og komponenter til den globale luftfartsindustri. Denne industri er kendt for sine komplekse procurement-processer, skarpe krav til dokumentation og sikkerhed.

Sammen med Leki Aviation har vi automatiseret manuelle salgsprocesser og implementeret muligheden for at kunder kan bestille varer direkte via en ny e-commerce løsning. Vi har stået for rådgivning, IT-arkitektur og programmering af en e-commerce-platform og implementeret en række automatiseringsløsninger. Vi har skabt et skalérbart fundament og styrket de digitale processer og kundeoplevelser.

TheNewSort ønskede en ny digital platform, der ville gøre det nemmere for kommunerne at skabe det nødvendige overblik over affaldsordninger.

TheNewSort ApS

Bæredygtighed er det nye sort. Bæredygtighed gennemsyrer i øjeblikket alt i samfundet og erhvervslivet. TheNewSort gør det muligt for forbrugere og borgere at sortere deres husholdningsaffald på den bedst mulige måde, forbedre kommunernes genanvendelsesrater og dermed bidrage til et mere bæredygtigt samfund.

TheNewSort ønskede en ny digital platform, der ville gøre det nemmere for kommunerne at skabe det nødvendige overblik over affaldsordningerne og give borgerne mulighed for at sortere deres affald korrekt. Vi har skabt en digital platform og mobil applikation, der imødekommer alle nøgleinteressenternes behov.

Køb af ny bolig? Så har du sandsynligvis også overvejet, hvordan boligen skal finansieres.

Jyske Bank

Jyske Bank er det næststørste danskejede pengeinstitut med ca. 3.200 medarbejdere. Det ligger til Jyske Bank-koncernen natur at påtage sig rollen som en nytænkende og betydningsfuld aktør i den finansielle sektor.

Køb af ny bolig? Så har du sandsynligvis også overvejet, hvordan boligen skal finansieres. Hvordan kan ejendomsoplysninger gøres mere tilgængelige og hvordan kan finansieringsoplysninger integreres på en god måde?

Jyske Bank tilbyder en mobil applikation Bedste Lån, der gør det nemmere og mere effektivt at skabe overblik over dine lån, lånetilbud og -muligheder. Coignite har været udviklingspartner og har, i tæt samarbejde med Jyske Bank's egen digitale afdeling, sikret, at alt fra anvendelsen af offentlige ejendomsdata til design og UX er blevet udviklet med gode brugeroplevelser for øje.

Bygma søgte en styrket relation til sine erhvervskunder og en forbedret service mellem de enkelte forretningsenheder og deres kunder.

Bygma Gruppen

Bygma Gruppen er en nordisk koncern placeret blandt Top100 virksomhederne i Danmark. Koncernen beskæftiger ca. 2.600 medarbejdere fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden med en årlig omsætning i omegnen af 10 mia. kr.

Bygma Gruppen søgte en styrket relation til sine erhvervskunder og en forbedret service mellem de enkelte forretningsenheder og deres kunder. Løsningen blev en mobil applikation, en nem tilgængelig visuel identitet og en række nye features, der styrker relationen mellem den enkelte salgsmedarbejder og kunden.

I et tæt samarbejde har vi udviklet en intelligent serviceplatform til fastholdelse af kunder inden for bilbranchen.

Universal Apps

Universal Apps er et kreativt interaktivt bureau og udviklingshus. Grundlagt i 2011 – Universal Apps team er vokset fra et start-up til en toneangivende leverandør af brugervenlige apps og effektiviserende digitale løsninger til fremsynede virksomheder.

I et tæt samarbejde har vi udviklet en intelligent serviceplatform til fastholdelse af kunder inden for bilbranchen. AutoApps platformen giver autoriserede bilforhandlere en mulighed for at styrke loyaliteten blandt bilejerne gennem bedre serviceoplevelser.

For DTU Management har vi udviklet en PSS configurator til sammensætning af produkt servicesystemer i den maritime industri.

DTU

DTU er et forskningsbaseret, erhvervsrettet og internationalt orienteret polyteknisk universitet. Med afsæt i teknisk videnskab og naturvidenskab arbejder DTU for at skabe bæredygtig værdi og velfærd i samfundet gennem uddannelse, forskning, forskningsbaseret rådgivning og innovation.

For DTU Management har vi udviklet en PSS configurator til sammensætning af produkt servicesystemer i den maritime industri.

I et tæt udviklingssamarbejde har vi nytænkt datavisualisering og brugeroplevelser på segmenteringsplatformen conZOOM®.

Geomatic A/S

Geomatic er et nordisk data- og analysehus med speciale i data science og data management. Geomatic faciliterer deres kunders innovation.Ved at blende deres interne data med Geomatic's tredjepartsdata, hjælper de med at se hele billedet og, gennem prædiktiv modellering, algoritmer og AI-værktøjer, svare på de vigtige spørgsmål for deres forretning.

conZOOM® er en datadrevet segmenteringsmodel, der på baggrund af data, tal og statistikker fra offentlige registre inddeler og beskriver hustande og deres beboere som forbrugere og borgere. I et tæt udviklingssamarbejde har vi nytænkt datavisualisering og skabt et fornyet fundament for bedre brugeroplevelser og databearbejdning.

Gennem en periode på 10 år har vi løbende bidraget til koncernens digitale udvikling, herunder udvikling af digitale værktøjer og apps.

Nykredit

Nykredit er Danmarks største kreditgiver med mere end 1 million kunder. Nykredit er ejet af en forening af kunder, nemlig Forenet Kredit. Finanskoncernen har aktiviteter inden for forsikring, leasing, pension og ejendomsmæglervirksomhed.

Gennem en periode på 10 år har vi løbende bidraget til koncernens digitale udvikling, herunder udvikling af digitale værktøjer, mobile applikationer og systemløsninger.

Med nye, digitale platforme og services kan Nykredit imødekomme markedsbehov og kundekrav mere effektivt. Det betyder blandt andet Nykredit kan øge gennemsigtighed - og derigennem optimere driften og kundeoplevelser på tværs af forretningsenheder.

AffaldsApp er navnet på den løsning, som vi sammen har designet og udviklet. Samlet set har AffaldsApp opnået mere end 195.000 downloads.

Open Experience ApS

Open Experience hjælper kommuner og affaldsselskaber med at gøre det let at forstå og kommunikere om affald og genbrug, og leverer de gode digitale løsninger, borgerne sætter pris på. På de platforme, der er mest relevante: mobil og web.

AffaldsApp er navnet på den løsning, som vi sammen har designet og udviklet. Løsningen består af en mobil applikation, der anvendes af en række kommuner og renovationsselskaber. Samlet set har AffaldsApp opnået mere end 195.000 downloads (pr. juni 2022) siden starten. Kommunernes borgere kan benytte appen til at blive informeret om og få besked om diverse affaldsordninger.

For DTU Skylab har vi udviklet et projektsstyringsværktøj for Skylab's startup-miljø, hvor forskellige teams kunne prioritere deres opgaver.

DTU Skylab

DTU Skylab er DTU (Danmarks Tekniske Universitet) dynamiske lab for innovation og iværksætteri. DTU Skylab er et levende udviklingsmiljø, hvor studerende, forskere og virksomhedspartnere mødes for at skabe visionære løsninger for nogle af verdens mest komplekse udfordringer.

For DTU Skylab har vi udviklet et projektsstyringsværktøj for Skylab's startup-miljø, hvor forskellige teams kunne prioritere deres opgaver og følge de enkelte projekters milepæle og resultater. Data fra disse projekter blev opsamlet til et PhD-projekt for at afdække iværksætternes proces og arbejdsmetoder. Som en del af projektet indgik et projektvisualiseringsværktøj til gavn for potentielle investorer og deres overblik over igangværende startsup-projekter og deres resultater.