Om os

Sammen med vores kunder flytter vi digitale bjerge

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores digitale integrationer på tværs af systemer, løsninger og tekniske ekspertise inden for anvendelsen af innovative it-værktøjer. Vi er på en mission om at skabe IT løsninger af høj kvalitet med datasikkerhed i fokus. I tæt kontakt til os fra idéudvikling til implementering.

Lær os at kende

Coignite blev etableret i 2009, og vi har løst mange forskelligartede opgaver inden for IT og softwareudvikling. Vi har kunder i mange forskellige brancher fra industri, finans, retail, IT, engroshandel, kommuner og genvinding. Derfor har vi opbygget en stor viden, hvilket gør os i stand til at løse komplekse opgaver og sammensætte digitale teknologier på nye måder. Vores kompetencer spænder i dag bredt lige fra digital analyse til udvikling af digitale (micro)services til projektering og automatisering af processer og fremtidssikrede forretningsgange. 

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores digitale integrationer på tværs af systemer, løsninger og tekniske ekspertise inden for anvendelsen af innovative it-værktøjer. Vi er på et mission om at skabe IT løsninger af høj kvalitet med datasikkerhed i fokus. I tæt kontakt til os fra idéudvikling til implementering.

Coignite er et full-service udviklingshus, som gør tingene ordentligt. Med vores “Coignite” eller “Co-ignite”, ønsker vi at sætte samarbejde (collaboration og cooperation) højt på dagsordenen. Det handler både om samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, og mindst lige så vigtigt, samarbejde internt i vores virksomhed. Vi står sammen om udviklingsbehov og løsninger. Med “Ignite” ønsker vi at afspejle vores gejst for at kreere, udvikle og igangsætte.

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere tænder vi gnisten til nye idéer og bringer fællesskabet til nye højder.

Vores historie

Det stærkeste hold

Vi er et stærkt digitalt hold, der løser komplekse udfordringer og hjælper virksomheder med at vækste og udvikle deres forretninger. Vi investerer løbende i udvikling af vores medarbejdere og i egne produkter. Vores track record taler for sig selv og dokumenterer høj kvalitet, altid leveret til tiden og til aftalt pris. Vi er løsningsarkitekter, designere og softwareudviklere med et klart mål om at levere ekstraordinære resultater.

Vision

Vores mission er at skabe konceptuelt stærke, smarte, brugervenlige og engagerende løsninger, der hjælper virksomheder med at løse opgaver på det rette sted og på det rette tidspunkt.