Ydelser

Knæk koden til jeres fremtidige forretning

Vi er et full-service udviklingshus. I kan samarbejde med os på forskellige måder og i alle dele af jeres digitale projekter - fra analyse af behov, over strategi og gennem den kreative udvikling af jeres design, til prototype, programmering, lancering, samt drift og vedligeholdelse.

Med digitale løsninger kan I blive mere effektive og skabe nye muligheder inden for produkter, services og forretningsmodeller.

Det centrale spørgsmål er, hvordan I leder de hastige digitale forandringer til gavn for jeres vækst og konkurrencekraft? Hvilke digitale holdepunkter og pejlemærker har I? Og hvordan eksekverer I jeres målsætninger?

Sammen kan vi finde svarene på jeres mål og ambitioner.

Full-service udviklingshus

Vi er specialiseret i softwareudvikling. Vi veksler jeres mål og ambitioner til mærkbare resultater i virksomheden.

Vi samarbejder med både startups, SMV'er og corporate virksomheder om at løse morgendagens udfordringer gennem innovative og digitale løsninger.
Se cases

Dataanalyse og management

Ikke mere gætværk - omsæt data til ny værdi. Brugen af data er en investering i fremtidens forretning. Hvilke af jeres uudnyttede data tilbyder størst mulig værdiskabelse? Sammen kan vi gøre jeres data til nye forretningsaktiver, der hjælper med at fremme jeres produktivitet, effektivitet og indtjening.

Systemintegration og API management

I kraft af vores solide erfaring med at løse de alsidige forretningsudfordringer, vores kunder står over for, kombineret med vores ekspertise inden for mange forskellige snitflader, platforme og IT-systemer, binder vi jeres IT-arkitektur sammen på nye og omkostningseffektive måder.

Design og konceptudvikling

De gode idéer kan opstå alle steder. Men vejen fra idé til koncept og til marked kræver fokus og erfaringer, der kan være med til at udvikle idéer til stærke koncepter. Et godt digitalt design understøtter jeres forretning. Vi er jeres samarbejdspartner fra idé til koncept og succesfuld forretning.

Web- og mobil applikationsudvikling

Udvikling af applikationer realiseres i et tæt og agilt samarbejde. Vi tilpasser os jeres udviklingsmetode, og vi har mange erfaringer med både open source software, low-code platforme eller skræddersyet software. Med de nyeste digitale værktøjer i ryggen åbner vi nye muligheder for jeres forretning.

Automatisering i forretningen

Med integrationer til jeres forretningskritiske systemer som ERP og CRM forbedrer vi kundeoplevelser, processer og arbejdsgange gennem digitale teknologier og brug af cloud-tjenester. Med automatisering sikrer vi en øget effektivitet og bidrager til en bedre bundlinje.

Digital strategi og roadmap

Når I er ambitiøse med jeres digitale udvikling, så er det med strategien, at arbejdet starter. Om det gælder procesoptimering, kundeoplevelser, produktudvikling, nye services eller noget helt femte, så kræver positive resultater en god strategi. Den giver en fælles retning til jeres udvikling.

Drift og vedligeholdelse

Når jeres er løsning eller projekt er gået i luften, tager vi gerne det fulde ejerskab over proaktiv drift, vedligeholdelse og videreudvikling for at sikre jer løbende stabilitet og økonomisk forudsigelighed. Med vores drift og vedligeholdelse af jeres systemer, kan I fokuserer på jeres kerneforretning og -opgaver.

Kom forbi til en kop kaffe

Har I brug for at sætte strøm til jeres forretning og processer? Har I sat digitalisering og udvikling på dagsordenen, så kom forbi til en kop kaffe og høre mere om vores erfaringer.

Kontakt os